Vliek Motorservice


Korenmolen 22 1742 KL Schagen
+31615955520 Klik om te bellen

Over Vliek Motorservice

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en goedkoop ‘adres’ voor uw motoronderhoud in de kop van Noord-Holland? Dan bent u bij Vliek Motorservice bij het juiste adres. Onderhoud bij de lokale motordealer kan al snel erg duur zijn. Vliek Motorservice is geboren uit een hobby. Ik besloot om het onderhoud aan mijn motoren zelf te doen. Naarmate de jaren verstreken groeide dit uit tot Vliek Motorservice. 

Zelf rijd ik een Suzuki GSX-R 1000 en doe ik aan motorcross. Elke dag ben ik bezig met motoren. Het onderhoud en uiteraard het leukste gedeelte van motoren, het rijden! 

Vliek Motorserice vind motorrijden het belangrijkst. Onderhoud hoort nu eenmaal bij het motorrijden. Zo blijft het leuk en veilig. Maar u wilt niet teveel betalen. Vliek Motorservice is 7 dagen in de week bereikbaar. Ook buiten kantoortijden. In overleg kijken wij wat mogelijk is en wat het gaat kosten. Alles gaat in overleg! 

Omdat ik niet gebruik maak van een duur pand, personeel of andere kosten, kan ik uw kosten laag houden. Zodat u op een betaalbare manier kan genieten van het belangrijkste, motorrijden!

Vliek Motorservice in het kort

Diensten

Onderhoud

Soort motoren

Racemotoren
Sportmotoren
Toermotoren

Onze locatie

Vliek Motorservice


Korenmolen 22 1742 KL Schagen
+31615955520 Klik om te bellen