R. van Wijk Motorservice


Kryptonstraat 72 2718 TD Zoetermeer
0620123700 Klik om te bellen

Over R. van Wijk Motorservice

Met vele jaren ervaring in de motorbranche de plek om uw motor heen te brengen voor alle Reparaties, Onderhoud, het vervangen van Banden en het oplossen van storingen/Diagnose.

Door de ervaring, regelmatige bijscholing en het gebruik van hoogwaardige onderdelen en gereedschappen kunnen wij de kwaliteit van ons werk garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Yamaha, Honda, Suzuki, en Kawasaki maar ook voor de andere merken kunt u bij ons terecht. Hieronder vind u een aantal van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.


U kunt bij ons terecht voor:
Gratis Zomer / wintercheck : laat uw motor gratis technisch controleren voor een optimale veiligheid en betrouwbaarheid van de motorfiets, maak hiervoor wel een afspraak

Klein en groot onderhoud: Goed onderhoud verlengt de levensduur van de motorfiets. Wij volgen onderhoud uit volgens voorschrift van de fabrikant hierdoor behoud u de fabrieksgarantie. Uw motor word altijd eerst volledig technisch gecontroleerd en vervolgens word er altijd vooraf gebeld over de kosten van het onderhoud.

Reparatie : al de benodigde apparatuur en kennis om de reparatie aan jouw motorfiets goed uit te voeren denk hierbij aan o.a het vervangen van kettingsets remblokken en remschijven wiel en balhoofdlagers voorvorkkeeringen carburateurs en gasklephuizen reinigen en natuurlijk nog veel meer. Voor meer informatie of vragen hierover kunt u contact opnemen

Banden: Ruime keuze aan banden en natuurlijk van alle grote merken snel en vakkundig gemonteerd.

Diagnose: Gespecialiseerd in storingen elektronisch en mechanisch tevens beschikken we over moderne diagnoseapparatuur om de storingen snel te kunnen oplossen.  

Ophaalservice : Ophalen van uw motor in zoetermeer en omgeving neem hiervoor contact op

Foto's

R. van Wijk Motorservice in het kort

Diensten

Onderhoud
Reparaties
Verkoop van onderdelen

Soort motoren

Motorscooters
Sportmotoren
Toermotoren

Onze locatie

R. van Wijk Motorservice


Kryptonstraat 72 2718 TD Zoetermeer
0620123700 Klik om te bellen