Motorkleding Zaanstad vof


Genieweg 4-A1 (MZ) 1566 NL Assendelft
06 36008902 Klik om te bellen

Goede en goedkope motorkleding
Geremde motortrailerverhuur
Eigen import, dus altijd de laagste prijzen

Over Motorkleding Zaanstad vof

Motorkleding Zaanstad bestaat sinds 2003. Ontstaan door en voor motorrijders. Wij importeren ons eigen merk en hebben de motorkleding laten doorontwikkelen naar onze westerse maten en laten aanpassen aan ons Nederlandse klimaat. MZ motorkleding is een groothandel, maar werkt zonder winkels of dealers. Onze missie is om goede en voordelige motorkleding te verkopen voor schappelijke prijzen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Google maar eens en lees dan de gegeven reviews. Een tevreden klant zegt namelijk meer dan 100 advertenties.

Verkoop van goede en voordelige motorkleding en accessoires hoofdzakelijk via Internet. Langskomen en passen is geen probleem. Bij voorkeur 's-avonds en in het weekeinde. Bel eerst even voor een afspraak.

Wij laten onze motorkleding speciaal maken op de gemiddelde maat van de Hollandse man. Dus de mouwen van de motorjassen en de pijpen van de motorbroeken gewoon een paar cm langer. Wij zijn ook gespecialiseerd in grote maat motorkleding. Motorkleding Zaanstad is een groothandel in motorkleding, maar werkt zonder verkooppunten. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. Ben je geinteresseerd en wil je eens langskomen om nader kennis te maken? Mail, whatsapp of bel even en je bent van harte welkom.

Motorkleding Zaanstad; door en voor motorrijders.


Verhuur van uitsluitend solide geremde motortrailers met een technische belastbaarheid van 1400 kg. De motortrailers zijn echter niet kentekengekeurd, daarom mag je met een B rijbewis en en eigen witte kentekenplaat de motortrailer achter je auto meenemen. Technisch kunnen de trailers belast worden tot 1400 kilo, maar Wettelijk mag je niet zwaarder beladen dan 750 kilo. Met 2 flinke motoren kom je niet snel aan dit gewicht. Door de verbeterde technische contructie rijden de motortrailers zeer stabiel en zijn ook wat hogere snelheden geen enkel probleem. Wij hebben 3 geremde motortrailers op voorraad. Als je plannen hebt, om eens met de motor op de trailer naar het buitneland te gaan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je van verder advies voorzien. 

We just try harder

Foto's

Bright Vision fluor Cordura motorjas

Motorkleding Zaanstad vof in het kort

Diensten

Verhuur motortrailers
Verkoop van motorkleding
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Toermotoren

Onze locatie

Motorkleding Zaanstad vof


Genieweg 4-A1 (MZ) 1566 NL Assendelft
06 36008902 Klik om te bellen