Motor Service Harderwijk


Waterstadboulevard 124 3846 JN Harderwijk
0641010115 Klik om te bellen

Over Motor Service Harderwijk

Motor Service Harderwijk is een eenmanszaak gestart vanuit passie voor motorrijden en motorfiets techniek. Ik ga niet voor de massa maar voor échte aandacht voor de motorfiets en de klant. 

Onderhoud word vaak als vervelend ervaren omdat het geld kost. Echter op de langere termijn is het altijd beter wanneer goed onderhoud op de juiste momenten is uitgevoerd. Nog veel belangrijker is natuurlijk de veiligheid. Geen onderhoud uitvoeren is niet veilig maar onderhoud op de verkeerde manier uitvoeren is ook niet veilig. Met mijn luchtvaart techniek achtergrond maak ik hierin wel een verschil. Ik kijk altijd verder dan alleen het afgesproken werk, pleeg ik voorvork onderhoud dan controleer ik ook gelijk het balhoofd op speling, remblokken en schijven op slijtage, vervang ik dat ene boutje dat verroest is en maak ik omliggende delen schoon. Ik streef naar perfectie. Als het werk klaar is ontvangt de klant een overzicht wat is uitgevoerd en eventuele bijzonderheden.

Eerlijkheid en Duidelijkeheid zijn belangrijke punten. Ik ken natuurlijk niet alle motoren dus mocht uw motor of de klus voor mij nieuw zijn dan ga ik mij daar eerst in verdiepen. Dit stukje zelfstudie gaat uiteraard niet ten kosten van de klant...

Graag tot ziens 

Vriendelijke groet,

Hans

Motor Service Harderwijk in het kort

Diensten

Customizing
Onderhoud
Reparaties
Restauratie

Soort motoren

Motorcross
Oldtimers
Racemotoren
Sportmotoren
Toermotoren

Onze locatie

Motor Service Harderwijk


Waterstadboulevard 124 3846 JN Harderwijk
0641010115 Klik om te bellen