Motodrome


Hannelswei 1 9251 MR Burgum
0511482084 Klik om te bellen

Over Motodrome

Motodrome richt zich op motor liefhebbers die op zoek zijn naar een gebruikte motorfiets in topconditie. Door de motoren bij inkoop te selecteren door middel van strenge criteria lukt het om zeer nette jonge motoren met lage kilometerstanden voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Kwaliteit verkoopt uiteindelijk zichzelf!

In de werkplaats wordt met aandacht voor detail het onderhoud aan je motor uitgevoerd. Je motor wordt grondig geïnspecteerd. Als er punten van aandacht zijn, worden deze besproken en na akkoord pas hersteld. Duidelijke afspraken, geen verassingen.

Op de boven verdieping vind je een ruime collectie van voornamelijk REV'IT! motorkleding. Met passie voor motorkleding helpen we je graag bij het vinden van de geschikte outfit.

Van maandag tot en met zaterdag is het zowel overdag als 's avonds mogelijk om een afspraak te maken voor het bezichtigen van een motor, het brengen of halen van een motor voor de werkplaats, of voor private shopping in de motorkleding winkel. Bel 0511-482084 of mail naar info@motodrome.nl

Diensten

Onderhoud
Verkoop van motorkleding
Verkoop van tweedehands motoren

Onze locatie

Motodrome


Hannelswei 1 9251 MR Burgum
0511482084 Klik om te bellen