MADRacing


De Mossel 23/F 1723 HX Noord-Scharwoude
0226342525 Klik om te bellen

Over MADRacing

MADRacing heeft een expertise en passie voor motoren, gespecialiseerd in het onderhouden en tunen van alle typen motoren gecombineerd met een no-nonsense houding; dat is waar MADRacing bij motorminnend West-Friesland bekend om staat. Niet alleen kan de motor op een waarderend doch analytisch oog rekenen maar staat er voor de klant ook een bakje koffie klaar en is er een luisterend oor voor alle motorgerelateerde wensen.
Eigenaren Mark en Annemiek Douwes zijn altijd bereid om goed onderbouwd advies te geven en te helpen bij het vinden van een passende oplossing tegen schappelijke tarieven.

Ook kunnen wij uw motor stallen voor de winter, met desgewenst een winter beurt. Onze werkplaats kan ook beschikbaar worden gesteld voor de doe-het-zelfers tegen zeer schappelijke en vriendelijke tarieven. En voor de minder technische onderlegde motor rijders geven wij sleutel cursussen zodat U zelf het kleine onderhoud aan uw motor kan verrichten of indien nodig zelf onderdelen kan vervangen zonder uw motor weg te brengen ter reparatie. Op vakantie kunt U hier veel profijt van ondervinden

MADRacing in het kort

Diensten

Consignatie verkoop, testbank
Reparaties
Tuning
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Alle motoren
Choppers
Motorcross
Racemotoren
Sportmotoren

Onze locatie

MADRacing


De Mossel 23/F 1723 HX Noord-Scharwoude
0226342525 Klik om te bellen