de Zwart Motoren


Moesdijk 15 6004 AX Weert
0614101567 Klik om te bellen

Over de Zwart Motoren

Over ons:

De Zwart Motoren is een jong bedrijf dat in 2014 officieel zijn deuren opende in Weert.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de motorwereld en specialisatie in het merk Aprilia is de Zwart Motoren een betrouwbare partner voor elke motorliefhebber.

Geen vaste openingstijden maar service wanneer het u uitkomt!

  Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw motorfiets. Alle merken zijn bij ons welkom.

  Aprilia service point

Wij zijn Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn.

Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht.

Heeft u het 35KW rijbewijs en dient uw Aprilia Shiver of Aprilia Dorsoduro omgezet te worden voor het A2 rijbewijs? Wij doen dit met de officiële Aprilia software. De gegevens worden vervolgens officieel aangepast bij het RDW. Geen gedoe met testbank uitdraaien en verzekeringen. Ook is het mogelijk uw motor terug te zetten op vol vermogen wanneer u het A rijbewijs heeft gehaald en het rijden op 35KW niet meer noodzakelijk is.

  Verkoop onderdelen en accessoires

Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen welke te vinden zijn in onze webshop. Ook voor nieuwe onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.

  Schadereparatie

Voor schadereparatie of taxatie en een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij bent u bij de ons aan het juiste adres! In onze werkplaats wordt zorgvuldig omgegaan met uw motor.

De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

  Banden montage

Tevens leveren wij tegen scherpe prijzen banden. We monteren + balanceren de banden vakkundig met de benodigde kennis en apparatuur.

  Sleutelservice

Bent u uw reserve sleutel van uw motor kwijt? Voor vrijwel elk merk kunnen wij een nieuwe reserve sleutel leveren en coderen!

    Motor aankoopkeuring of een motor importeren?   Wanneer u een motorfiets aanschaft wilt u veilig de weg op. Om de aandachtspunten van uw gekochte motorfiets inzichtelijk te maken kunnen wij voor een kleine vergoeding een aankoop keuring uitvoeren. Wilt u advies/ondersteuning bij het importeren van een motor? ook dan kunt u bij ons terecht.

de Zwart Motoren in het kort

Diensten

Aprilia Service Point
Reparaties
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Choppers
Racemotoren
Sportmotoren

Onze locatie

de Zwart Motoren


Moesdijk 15 6004 AX Weert
0614101567 Klik om te bellen