Crocs Motoren


De Hertog 20 1831 EK Koedijk
072 - 5318370 Klik om te bellen

Over Crocs Motoren

Voor alle werkzaamheden aan motoren

In onze professionele werkplaats werken wij dagelijks aan onze passie. Wij sleutelen niet alleen aan je motor, we leggen onze hart en ziel hierin. 

Dit gecombineerd met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit van werken. Of het nu gaat om een revisie of een kleine beurt: wij leveren topkwaliteit, altijd en consequent.

Motorrijders hebben vaak zo hun eigen specifieke wensen aan hun motor. Restaureren & renoveren is soms gewoon niet genoeg, bouwend op jarenlange ervaring zijn wij ook jouw beste keuze als het gaat om customizing, tuning, airbrush en het ombouwen van je motor.

Onze portfolio bevat een aantal voorbeelden van wat onze mogelijkheden zijn.

Wil je zelf graag sleutelen aan je motor dan hebben wij een grote collectie aan gebruikte en tweedehands onderdelen, eenvoudig te bestellen via onze webshop. Staat het gezochte onderdeel er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Wij beschikken over veel meer onderdelen die nog niet in onze webshop staan

Ook voor occassions zit je goed bij Crocs Motoren, regelmatig wordt ons tweedehands aanbod aangevuld. Staat je droommotor ergens anders te koop of kan je deze simpelweg niet vinden? Geen probleem, wij helpen je zoeken en staan je bij met professioneel advies zoals een aankoopkeuring.

Foto's

Werkplaats

Crocs Motoren in het kort

Diensten

Customizen motors
Reparaties
Tuning
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Choppers
Motorcross
Racemotoren
Sportmotoren

Artikelen

Start van het motorseizoen

De temperaturen zijn weer gestegen en het zonnetje schijnt steeds vaker: kortom de start van het motorseizoen! Maar voordat je weer op de motor stapt is het goed te bedenken dat je motor wel de hele winter...

Onze locatie

Crocs Motoren


De Hertog 20 1831 EK Koedijk
072 - 5318370 Klik om te bellen