Corbin Nederland


Zuiderinslag 8-G 3871 MR Hoevelaken
06 53948847 Klik om te bellen

Over Corbin Nederland

Bedrijfsprofiel.

In 1994 is BUDDY FASHION ® van start gegaan met een werkplaats aan huis voor het herstofferen van motorzadels en de verkoop van vervangingszadels.

In maart 1997 verhuisde BUDDY FASHION ® naar een showroom met werkplaats aan de Haarlemmerweg 1h te Leiden. Vanaf deze locatie zijn wij uitgegroeid tot de grootste importeur in de EU van Corbin ® zadels en hebben wij de meest uiteenlopende mogelijkheden op zadelgebied.
Tot op heden zijn wij dat nog steeds en daar zijn wij uiteraard trots op.

In oktober 1998 hebben wij op deze locatie het pand van de buren erbij betrokken en was de ruimte ongeveer 3x zo groot als nr. 1h, vanaf dat moment was de ingang ook op nr. 1

Vanaf 16 augustus 2003 zijn wij verhuisd naar 180 m2 zadelplezier op het adres Veenderveld 22 in Roelofarendsveen.
Dit is direct langs de A4 gelegen.( Afrit nr. 5 Industrieterrein Veenderveld )

Door deze locatie zijn wij in staat om u te bedienen met tussen de 150 en 175 zadels en zadel acc. welke wij direct voor u kunnen monteren op uw eigen motorfiets, zodat u deze voor aanschaf zelf vrijblijvend kunt uittesten, zoals u wellicht zult begrijpen is het voor ons een onmogelijke opgave om alle zadels welke verkopen op de plank te hebben daarom hebben wij uiteraard de zadels voorradig waar de meeste vraag naar is.

Naast onze specialisatie in het bekleden van motorzadels en de verkoop van zowel nieuwe vervangingszadels en comfort zadels verkopen we uiteraard ook allerhande onderdelen zoals BV uitlaten.

Verder leveren wij uiteraard ook Corbin ® zadels aan de motorvakhandel en indien u een buitenlands BTW Nummer heeft bel ons dan voor de speciale mogelijkheden.

Foto's

Corbin Nederland in het kort

Diensten

Autobekleding compleet
Customizing
Rechtstreekse import van Corbin zadels
Rechtstreekse import van Corbin zadels tevens bekleden en aanpassen van Motorzadels.
Reparaties
Verkoop van onderdelen

Soort motoren

Bromfietsen en scooters
Choppers
Motor Scooters
Motorcross
Motorscooters
Quads
Racemotoren
Sportmotoren
Toermotoren

Onze locatie

Corbin Nederland


Zuiderinslag 8-G 3871 MR Hoevelaken
06 53948847 Klik om te bellen