Bruggeman Motoren


Haverstraat 27 2153 GB Nieuw vennep
0252686226 Klik om te bellen

Over Bruggeman Motoren

Onze locatie

In Nieuw-Vennep vind je onze ruim opgezette motorwinkel. Inmiddels is Bruggeman Motoren een modern bedrijf waar je eigenlijk nooit uitgekeken raakt.

Passie voor motoren

Het ervaren Bruggeman Team weet bijzonder veel van de verschillende merken motoren en accessoires. Maar dat niet alleen...

Werkplaats Bruggeman Motoren

Daarnaast beschikt het Bruggeman Team over speciaal opgeleide monteurs, zodat ze je motor altijd vakkundig onderhouden of repareren. Onze monteurs krijgen allemaal geregeld een opfriscursus om op de hoogte te blijven van de nieuwe stand der techniek. Op deze manier ben jij gewaarborgd van een professionele behandeling van je raspaard. Een team van vakbekwame monteurs neemt met plezier de zorg over van je motorfiets. Werkplaatsafspraken kun je telefonisch maken. Of als je toch in de buurt bent, kom dan even langs bij onze servicebalie. Houd er wel rekening mee dat je in het zomerseizoen tijdig afspreekt om onnodig wachten te voorkomen. Zorg er daarom voor dat je tijdig een afspraak hebt (wellicht al voor het drukke motorseizoen begint) zodat je motor weer helemaal in orde is zodra je wilt gaan rijden.

Servicegericht

Ons team weet ook als geen ander wat service is en denkt graag met je mee bij de aanschaf van je (eerste) motor. Eerlijkheid en persoonlijke service staan bij Bruggeman voorop. Daarnaast verstaan wij een aantal bijzondere ambachten. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom dan eens kijken en vraag naar een rondleiding in de werkplaats.

Geschiedenis

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Bruggeman en de winkel? Ga met ons mee terug in de tijd! We hebben een samenvatting gemaakt aan de hand van uniek beeldmateriaal. Van zwart-wit foto’s tot moderne kiekjes. Klik hier.

Ducati

Voor service en onderhoud aan Ducati motorfietsen is het, vanwege de afwijkende motortechniek, van belang dat monteurs over specialistische kennis en gereedschappen beschikken. Elke jaar reizen onze monteurs daarom af naar de Ducati fabriek in Italië om trainingen te volgen over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hierdoor ben je verzekerd van degelijk en efficiënt onderhoud door gekwalificeerde monteurs volgens de laatste fabrieksspecificaties.

Openingstijden

Klik hier om onze openingstijden te bekijken.

 

Bekijk onze kledingwebsite op https://motorkleding-bruggeman.nl

Foto's

Bruggeman Motoren | Nieuw Vennep

Bruggeman Motoren in het kort

Diensten

Reparaties
Tuning
Verhuur van motoren
Verkoop van motorkleding
Verkoop van nieuwe motoren
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Choppers
Motorcross
Racemotoren
Sportmotoren
Toermotoren

Onze locatie

Bruggeman Motoren


Haverstraat 27 2153 GB Nieuw vennep
0252686226 Klik om te bellen