Bike-Barn B.V., dealer van Indian Motorcycles en Energica


Zuiderinslag 8-G 3871 MR Hoevelaken
085 401 7794 Klik om te bellen

Over Bike-Barn B.V., dealer van Indian Motorcycles en Energica

COFFEE AS FUEL FOR BIKE-BARN CREATIVITY
Oprichters Dirk Jan Emmens (EVangelist) en Marcel Trapman (Chief), jarenlange motorvrienden en beiden met een ondernemersachtergrond, gaan jaarlijks een paar weekenden met de motor op stap. Het is allemaal in 2021 begonnen in een koffiepauze tijdens zo’n motortrip. Gezamenlijk stelden zij vast dat er voor hen bij de meeste motordealers in Nederland iets mist. Focus ligt, logisch ook, op verkoop, reparatie en onderhoud van motorfietsen.

Maar, motorrijders zijn gepassioneerd, willen genieten van wat motorrijden nog meer te bieden heeft. Kijken, praten en dromen van die mooie motorfiets, mooie kleding, nieuwe accessoires en natuurlijk de leukste motorroute. En dat alles onder het genot van een lekkere koffie. Aldus ontstond het idee om een eigen Motor Experience Center op te richten.

En zo ontstond de zoektocht naar passende motormerken die elkaar aanvullen. Er wordt enerzijds gekozen voor dé toekomst met het Italiaanse merk Energica dat in Modena sinds 2015 de mooiste elektrische motorfietsen fabriceert, zeg maar de Porsche onder de elektrische motoren. En, anderzijds voor uitstraling en nostalgie met het Amerikaanse merk Indian van de Polaris Groep, hét kwalitatieve alternatief voor de Harley Davidson. Indian is bezig met een ongelooflijk succesverhaal en wat is er mooier dan om hier deel van uit te maken

Bovendien is Bike-Barn exclusief importeur van Corbin motorzadels uit de U.S.A.

Bike your passion

Foto's

Dealer van Indian Midden Nederland

Bike-Barn B.V., dealer van Indian Motorcycles en Energica in het kort

Diensten

Onderhoud
Reparaties
Verhuur van motoren
Verkoop van nieuwe motoren

Soort motoren

Sportmotoren
Toermotoren

Onze locatie

Bike-Barn B.V., dealer van Indian Motorcycles en Energica


Zuiderinslag 8-G 3871 MR Hoevelaken
085 401 7794 Klik om te bellen