Bielleman Bikes


Kapelweg 18 7233 SB Vierakker
0653321530 Klik om te bellen

Restauratie oldtimers
Altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning
Als er een carburateur op zit, kunnen we het maken

Over Bielleman Bikes

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, restauratie en verkoop van oldtimer motoren, zowel voor op de weg als voor offroad. Onze focus ligt op alle Engelse merken, alle andere merken uit de rest van de wereld zijn echter ook van harte welkom. Zolang er maar een carburateur op zit kunnen wij het repareren.

Voor de meeste Engelse motoren hebben wij erg veel onderdelen op voorraad of weten deze via ons wereldwijde netwerk snel te vinden.

Wij verrichten gehele of gedeeltelijke revisies en restauraties van alle modellen motoren. Voor ieder project dat wij aannemen geven wij vooraf een raming op en houden u gedurende het project op de hoogte van de vorderingen. Omdat onderdelen soms lastig te vinden zijn, is het vaak lastig om een goede planning te geven.

Voor het revisie werk maken wij voor het slijpen van krukassen gebruik van de diensten van Peter van Giersbergen, een topspecialist in motoren revisie. Poedercoaten laten we doen bij Holtslag in Zutphen, Spuitwerk besteden wij uit aan Theo Terwel in Vorden. Met deze toeleveranciers kunnen wij topkwaliteit garanderen. Alle overige werkzaamheden kunnen wij in eigen huis uitvoeren.

Voor voorbeelden van uitgevoerde projecten kijk op onze site onder de kop restauratie. De foto's tonen voor diverse projecten de gevonden "basket case" en het eindresultaat. 

Restauratieprojecten doen wij ook regelmatig voor eigen rekening. Daardoor hebben wij met regelmaat een volledig gerestaureerde (Engelse) oldtimer motorfiets te koop. Hiervoor zijn wij altijd opzoek naar projecten, een paar onderdelen of een complete motorfiets in onderdelen, alles is altijd welkom. Wij nemen dit van u over of doen in overleg met u de restauratie. Daarbij is uw budget bepalend voor de uiteindelijke mate van orginaliteit.

Met onze ervaring van ruim 40 jaar sleutelen aan motoren durven wij rustig te zeggen dat er (bijna) altijd een oplossing voor een probleem is te vinden. Bewijs hiervoor is wellicht dat wij ook het onderhoud voor motoren van een van Nederlands bekenste oldtimer handelaar doen.

Wij repareren of restaureren iedere motorfiets van voor 1980

Foto's

BSA A65 1970 na restauratie
BSA A7 project
BSA A7 na restauratie
A10 1957 project
A10 1957 GF na restauratie

Bielleman Bikes in het kort

Diensten

Onderhoud
Reparaties
Restauratie
Revisie en restauratie
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Klassieke motoren
Oldtimers
Trial

Artikelen

Een BSA A10 als werkpaard

Een BSA A10 als werkpaard BSA dus. Ooit ook zo'n Brits wereldmerk. In de 19e eeuw al begonnen als wapenfabrikant. Daarna, omdat iedereen dat ging doen ook maar fietsen met hulpmotor gaan maken. Motoren...

Onze locatie

Logo Bielleman Bikes

Bielleman Bikes

Bielleman Bikes


Kapelweg 18 7233 SB Vierakker
0653321530 Klik om te bellen