Bielleman Bikes


Kapelweg 18 7233 SB Vierakker
0653321530 Klik om te bellen

Over Bielleman Bikes

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, restauratie en verkoop van oldtimer motoren, zowel voor op de weg als voor offroad. Met een focus op alle Engelse merken.

Voor de meeste Engelse motoren hebben wij erg veel onderdelen op voorraad of weten deze via ons wereldwijde netwerk snel te vinden.

Wij verrichten gehele of gedeeltelijke revisies en restauraties van alle modellen motoren, zolang er maar een carburateur opzit. Voor ieder project dat wij aannemen geven wij vooraf een raming op en houden u gedurende het project op de hoogte van de vorderingen. Omdat onderdelen soms lastig te vinden zijn, is het vaak lastig om een goede planning te geven.

Voor het revisie werk maken wij voor het slijpen van krukassen gebruik van de diensten van Peter van Giersbergen, een topspecialist in motoren revisie. Poedercoaten laten we doen bij Holtslag in Zutphen, Spuitwerk besteden wij uit aan Theo Terwel in Vorden. Alle overige werkzaamheden kunnen wij in eigen huis uitvoeren.

Voor voorbeelden van uitgevoerde projecten kijk op onze site onder de kop restauratie.

Restauratieprojecten doen wij ook regelmatig voor eigen rekening. Daardoor hebben wij met regelmaat een volledig gerestaureerde (Engelse) oldtimer motorfiets te koop. Hiervoor zijn wij altijd opzoek naar projecten, een paar onderdelen of een complete motorfiets in onderdelen, alles is altijd welkom.

Foto's

Bielleman Bikes in het kort

Diensten

Onderhoud
Reparaties
Restauratie
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Oldtimers

Artikelen

Een BSA A10 als werkpaard

Een BSA A10 als werkpaard BSA dus. Ooit ook zo'n Brits wereldmerk. In de 19e eeuw al begonnen als wapenfabrikant. Daarna, omdat iedereen dat ging doen ook maar fietsen met hulpmotor gaan maken. Motor...

Onze locatie

Logo Bielleman Bikes

Bielleman Bikes

Bielleman Bikes


Kapelweg 18 7233 SB Vierakker
0653321530 Klik om te bellen